روسفیدی زغال‌سنگ طبس در ارزآوری برای کشور
روسفیدی زغال‌سنگ طبس در ارزآوری برای کشور

به گزارش کانی مگ، به نقل از فارس، «محمود زارع‌نیا» اظهار داشت: حدود یک میلیون تن زغال‌سنگ خام از ابتدای سال در معادن خراسان‌جنوبی استخراج شد که از این میزان زغال‌سنگ خام ۴۰۰ هزار تن کنسانتره تولیده شده است. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس افزود: تولید کنسانتره زغال‌سنگ در شهرستان طبس بیش از […]

به گزارش کانی مگ، به نقل از فارس، «محمود زارع‌نیا» اظهار داشت: حدود یک میلیون تن زغال‌سنگ خام از ابتدای سال در معادن خراسان‌جنوبی استخراج شد که از این میزان زغال‌سنگ خام ۴۰۰ هزار تن کنسانتره تولیده شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس افزود: تولید کنسانتره زغال‌سنگ در شهرستان طبس بیش از ۱۵۰ میلیون دلار برای کشور صرفه جویی ارزی داشت.

وی عنوان داشت: ۶۰ درصد نیاز کشور به کنسانتره زغال‌سنگ در شهرستان طبس تامین می‌شود.

زارع‌نیا همچنین با اشاره به وجود ۳۳ معدن در حوزه زغال‌سنگ در شهرستان طبس، افزود: معادن زغال‌سنگ این شهرستان ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد و ۷۶ درصد ذخایر زغال‌سنگ کشور در شهرستان طبس قرار دارد.

زارع نیا افزود: ذخایر احتمالی این ماده معدنی در شهرستان طبس بیش از ۵ میلیارد تن است که بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن اکتشاف شده است و ذخایر قطعی نیز حدود ۸۵۰ میلیون تن است.

وی با بیان اینکه حوزه زغال دار شهرستان طبس در ۴ ناحیه پروده، مزینو، نایبند و آبدوغی است گفت: بیشترین میزان ذخایر زغال کُک شو در ناحیه پروده و بیشترین میزان زغال حرارتی در منطقه مزینو قرار دارد.

رئیس اداره صمت شهرستان طبس همچنین اشتغال در حوزه معادن و فرآوری زغالسنگ طبس را حدود ۷ هزار نفر عنوان کرد.

زارع نیا با اشاره به ظرفیت ۴۵۰ هزار تنی فرآوری زغالسنگ در صنایع فرآوری این ماده معدنی در طبس، بیان داشت: کارخانه‌های فرآوری هم اکنون با یک سوم ظرفیت خود کار می‌کنند و لازم است استخراج با سرعت بیشتری صورت گیرد.

وی بیان داشت: تامین زیرساخت ها، تسریع روند احداث پایگاه امداد و نجات، در مدار استخراج قرار گرفتن هر چه زودتر ناحیه پروده ۴ از اولویت هاست که هر چه زودتر نیاز است اجرایی شود.